Tragedija u Srbiji: U smrskanom Golfu na pružnom prijelazu poginula trojica mladića

TROJICA mladića starih između 23 i 26 godina poginula su u tragičnoj nesreći kod mjesta Vrbas u Srbiji kada je na automobil marke Golf u kojemu su se vozili naletio teretni vlak, prenose danas mediji u Srbiji.

Pod kotačima vlaka na mjestu su poginuli 25-godišnji Savo Baćović, 23-godišnji Aleksandar Roganović i 26-godišnji Uroš Šušić, svi iz Vrbasa, dok je četvrti mladić u vozilu, 25-godišnji Marjan Marković, teško ozlijeđen.

Nesreća se dogodila oko tri sata u noći između subote i nedjelje na pružnom prijelazu obilježenom svjetlosnim signalima i polubranikom na cesti od Vrbasa prema Kuli.

Vozač Golfa Savo Baćović je, došavši u blizinu pružnog prijelaza, zanemario svjetlosne signale koji su upozoravali na približavanje vlaka te je pretekao kolonu od nekoliko vozila koja su se zaustavila pred prijelazom i vozeći slalom između spuštenih polubranika pokušao prijeći preko pruge.

No vlak je bio brži, udario je u automobil u desnu bočnu stranu u trenutku kad se ovaj nalazio na pruzi i gurao ga ispred sebe više od 100 metara prije nego se kompozicija, sastavljena od 20 teretnih vagona, uspjela zaustaviti. Trojica su mladića poginula na mjestu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.