Tko su ubijeni muškarac i Kolumbijka koja je bila s njim? On je dobro poznat policiji

Foto: Društvene mreže

USRED Beograda oko 12:15 eksplodirao je terenac, a prema svemu sudeći radi se o atentatu. 

U njemu su bili Strahinja Stojanović koji je preminuo u bolnici ubrzo nakon eksplozije i 45-godišnja Kolumbijka Sonja Suarez Gomez koja je ozlijeđena i nalazi se u bolnici. 

Stojanović je nakon eksplozije bio u kritičnom stanju. Reanimiran je na licu mjesta, a neki su srpski mediji prenijeli da su mu amputirane obje noge, no ta je informacija zasad nepotvrđena. 

> U Beogradu eksplodirao terenac, sumnja se na atentat. Vozač umro, u autu bila i žena

Na Stojanovića već pokušan atentat, ima bogatu kriminalnu prošlost

Na Strahinju Stojanovića je već pokušan atentat 11. kolovoza 2018. u zemunskom naselju Galenika. Atentat je počinjen na sličan način, eksplodirao je Stojanovićev Audi, a spasilo ga je to što je krenuo nazad u stan po mobilni telefon. Stojanović je imao ozbiljan kriminalni dosje i više puta je privođen, hapšen i osuđivan zbog različitih teških kaznenih djela.

Kako su pisali srpski mediji, osuđivan je zbog prinude i oružja, a ima i zatvorskog staža. Bio je u zatvoru do travnja 2018. zbog općeopasne radnje.

Prvi je atentat na Stojanovića počinjen nakon ubojstva beogradskog odvjetnika Dragoslava Miše Ognjanovića, a istraga je tada išla u smjeru povezanosti ta dva slučaju. Ognjenović je prije ubojstva rekao da sumnja da ga Stojanović s još jednim muškarcem kontinuirano prati.

Stojanovića je inače poznavao sa suđenja u slučaju ubojstva brata kriminalca Luke Bojovića, Nikole, gdje se njegov mogući egzekutor pojavio u svojstvu svjedoka.

Pričalo se da je Strahinja u travnju 2013. na Galenici ranio kuma Miloša Vidakovića te da je naručio njegovo ubojstvo.

Prema pisanju Blica sumnjičilo ga se i za ubojstvo vlastita oca koji je ubijen 2015. na ulaznim vratima stana pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima.

Putovanja i luksuzan život s Kolumbijkom

Sudeći po Instagram profilu Kolumbijke, Stojanović i ona bili su u ljubavnoj vezi već neko vrijeme. Na Facebooku su objavljivali slike s raznih luksuznih putovanja.

U prvom atentatu na Stojanovića ozlijeđena je španjolska misica

Strahinja Stojanović je prije toga bio u turbulentnoj ljubavnoj vezi sa španjolskom misicom Olat Bilbao Gonzales.

Ona je u prvom atentatu na Stojanovića bila ozlijeđena, a on je prošao neozlijeđen jer se baš u tom trenutku vraćao u stan po mobitel.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.