TJEDNA PROGNOZA Čeka nas ludo vrijeme s puno promjena, a onda stiže pravi pakao

Foto: Duško Marušić/Pixsell

DANI pred nama bit će ludi, barem što se tiče vremenskih uvjeta. Danas i sutra u većini zemlje vrijeme će biti promjenjivo. Nebo nad Zagrebom je i sada oblačno, a tijekom dana su izgledne oborine. Utorak je sličan u cijeloj zemlji. U većini Dalmacije (kao i u Primorju i Istri) sunca uglavnom nema, prevladava oblačno vrijeme s povremenim oborinama.



Slično će se vrijeme, kako stoji u sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a, u većini zemlje nastaviti i sutra. U Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci sutra će biti promjenjivo oblačno s povremenim oborinama, a najviša dnevna temperatura kretat će se oko 25 stupnjeva.

No, u srijedu nas čeka potpuno razvedravanje i rast temperature. Takvo će se vrijeme zadržati sve do početka idućeg tjedna. Očekuju se prilično velike temperaturne amplitude. Tako će najniže dnevne temperature negdje padati i do 12 stupnjeva, dok će najviše dnevne biti oko 30 ili više.

Pravi pakao nas čeka idući ponedjeljak, kada bi se najviša dnevna temperatura u Zagrebu trebala popeti i do 35 stupnjeva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.