Tinejdžerica u Njemačkoj zavezala mladića lisicama za krevet i zapalila stan

Foto: X

Jučer su u njemačkom Dresdenu vatrogasci s balkona spasili 25-godišnjeg mladića koji je pobjegao iz gorućeg stana. Kako piše njemački RTL, on je nakon što su ga spasili hitno prebačen u bolnicu s teškim opeklinama.

Nakon kraće potjere policija je uhitila 19-godišnjakinju koja se dovodi u vezu sa zločinom, a tinejdžerica bi se danas u popodnevnim satima trebala pojaviti pred sucem istrage. Što se točno krije iza ovog požara i u kakvom su odnosu bili djevojka i mladić tek treba utvrditi istraga.

Policija je danas izdala priopćenje u kojem navodi da je požar vjerojatno podmetnut upaljačem. Kako doznaje BILD, ona je lisicama za krevet vezala nesretnog mladića, a pišu i da je vatrogasce dočekao na balkonu vezan za okvir kreveta.

Vatrogasci su na platformi X objavili da je stan u potpunosti izgorio. "Hitna pomoć ljestvama je spasila dvije osobe. Jednoj osobi ukazana je hitna medicinska pomoć te je prevezena u bolnicu. Vatru su vatrogasci brzo ugasili. Zbog velikog dima morale su se provesti opsežne mjere ventilacije", objavili su.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.