Taksist koji je napao uberovca: "Ja sam odlikovani branitelj, nisam nasilnik"

Screenshot: Dubrovački dnevnik

DANAS je u Dubrovniku došlo do svađe koja je završila fizičkim okršajem između dubrovačkog taksista i vozača Ubera na predjelu Buže.

Vozač taxija Pero Vianelli nasrnuo je na vozača Ubera M. L. Sukob između vozača, koji su inače iz Dubrovnika, prijavljen je policiji.

"Sve je ovo namještaljka i to sam rekao policajcima. On me je prvo isprovocirao i onda pošao snimati s namjerom da me uništi, a ja sam mu samo udario u mobitel jer nisam htio da me neovlašteno snima. To je ispalo tako kako je ispalo i jako mi je žao što sad izgledam kao neki agresivac i nasilnik, ali vjerujte da to nisam. Ja sam odlikovani hrvatski branitelj i nikad nisam imao okršaje", rekao je Vianelli za Dubrovački dnevnik.

Sve je prijavljeno policiji, a objavljena je i snimka koja prikazuje napad taksista na uberovca.

Stigla je i reakcija iz Ubera.

"Uber osuđuje bilo kakav oblik nasilja i činimo sve kako bi podržali naše partnere-vozače. Ovakvo ponašanje je nedopustivo, posebno u razdoblju turističke sezone kada s događajima poput ovoga šaljemo neprimjerenu sliku o hrvatskom turizmu. Otvoreni smo za suradnju sa svim nadležnim institucijama kako bi izbjegli ovakve situacije", kažu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.