Suvlasnik Industrogradnje: Tromo pravosuđe neće spriječiti da investiram u Hrvatskoj

"I DALJE namjeravam ulagati u Hrvatskoj, a posebice u hotelsko naselje Duga Uvala", rekao je Marc Jacobson, čelnik Ethemba Capital fonda i suvlasnik tvrtke Industrogradnja tijekom jučerašnje tiskovne konferencije.

"Frustrirajuće je što Industrogradnja godinama ne može preuzeti svoje vlasništvu u Dugoj Uvali i što je to tako dugo po sudovima. Ali, mi želimo i dalje razvijati taj projekt i u njega uložiti novac", rekao je Jacobson.

Ipak, Jacobson je dodao kako njegov fon, neće odustati od ulaganja u Hrvatskoj, a posebice u Dugoj Uvali. "Iskoristit ćemo svaku priliku za dobru investiciju, unatoč tromosti pravosuđa čije smo žrtve u slučaju Duge Uvale".

Galinec: Ulaganje vrijedno 10 milijuna eura

Josip Galinec, većinski vlasnik Industrogradnje je još jednom naglasio da Industrogradnja želi preuzeti sve objekte u kojim je i dalje splitska tvrtka Fio&D te obnoviti hotel i sagraditi sportsku dvoranu. "U obnovu hotela uložili bismo oko deset milijuna eura te bismo njegov standard digli na četiri zvjezdice. Sportska dvorana bila bi investicija od oko pet milijuna eura", prenosi Glas Istre Galinčeve riječi.

Galinec je dodao kako će Industrogradnja, u dogovoru s čelništvom općine Marčana, obnoviti cestu između Duge Uvale i Marčane. "Ulaganjem bi se otvorilo još barem 30 novih radnih mjesta, a hotel bi dobio wellness, masažu i druge dodatne sadržaje", rekao je Galinec.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.