Bračni par iz SAD-a umro od covida-19 u razmaku od 4 minute, držali su se za ruke

Screenshot: You Tube

MUŽ i žena iz Sjeverne Karoline, koji su bili u braku 48 godina, preminuli su od covida-19 držeći se za ruke. I to u razmaku od četiri minute, javlja WBTV. Nesretni par preminuo je prošlog tjedna, a zajednički sprovod pod posebnim mjerama održao se ove srijede.

Bili su zajedno 50 godina

“Bili su oženjeni 48 godina, a zajedno su bili 50 godina. U tih 50 godina hodali su ruku pod ruku”, rekao je njihov sin Shane Peoples.

67-godišnji John Lee Peoples i njegova 65-godišnja supruga Cathy Darlene Peoples bili su zaraženi mjesec dana, no onda im se stanje ubrzano pogoršalo te su preminuli.

Prvo se zarazila Cathy, i to nekoliko dana prije mirovine. U početku je imala temperaturu te je izgubila osjetilo okusa. Dva dana kasnije simptome je dobio i John Lee Peoples. Nakon dva tjedna oboje su završili u bolnici. Kako im se stanje pogoršavalo, bolničko osoblje stavilo ih je u istu sobu. Preminuli su držeći se za ruke u razmaku od četiri minute.

Sin preminulih: Ovo nije šala

“Ovo nije šala. Ovo nije obmana. Ne želim da itko više bude povrijeđen. I ne želim da itko mora osjećati tugu koju mi sad osjećamo”, rekao je njihov sin.

Na Facebooku je objavio poduži status.

“Virus s kojim se mnogi svakodnevno šale ili vjeruju da je obmana ukrao je živote moje majke i oca. Oboje su ovu pandemiju shvatili vrlo ozbiljno, no ipak su se razboljeli i umrli”, napisao je shrvani sin.

Dodao je i kako su njegovi roditelji bili blagoslov za njega, njegovog brata, sestru i unuke. Ispričao je kako su osjećali neizmjernu ljubav prema svojih devet unuka te da su ih svi voljeli.

Sin preminulih: Nosite maske. Perite ruke. Poštujte propisanu fizičku udaljenost

Sin preminulih poručio je drugima da poštuju epidemiološke mjere

“Jako mi nedostaju. Nisam siguran kako ću se nositi s tim da ne mogu s njima više razgovarati svaku večer kad idem s posla kući ili što im neću moći slati fotografije i snimke svoje obitelji. Nikad ih više neću moći zagrliti”, napisao je. Svoju objavu završio je savjetima: “Nosite maske. Perite ruke. Poštujte propisanu fizičku udaljenost.”

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.