Supruga nasilnog požeškog župana: "Ništa se ne mijenja, poručujem ženama da šute i trpe"

Screenshot: RTL

"BORITI se s nekim tko je jači od vas neće uspjeti. Jednostavno, neka šute, neka trpe. Očigledno je da je nama ženama tako suđeno", ispričala je za RTL Mara Tomašević, supruga požeškog župana i obiteljskog nasilnika Alojza Tomaševića.

Baš na dan borbe protiv nasilja nad ženama požalila se da prijavom nasilja ništa osim problema nije dobila.

"Djeci bih rekla da ih volim isto kao i do sada. Bez obzira kako se završilo ovo sve. Oni će mi biti uvijek na prvom mjestu. Neka se ne ljute na mene, ja sam morala ovako reagirati. Nek mi oproste", kaže supruga nasilnog župana, inače dugogodišnjeg uglednog HDZ-ovca.

Godinama je, kaže, šutjela zbog djece, ali i zbog ljubavi. S Tomaševićem je 37 godina.

"Sad je ta ljubav prešla u mržnju, obostranu. Mislim da on više prema meni nego ja prema njemu."

"Što bih napravila drukčije? Možda ne bih ni prijavila nasilje, vjerujte mi. Možda. Jer vidim da se ništa ne pokreće. Trpila bih i dalje, kao što sam i prije", ističe Mara.

Nakon svega posvađani supružnici i dalje stanuju pod istim krovom. Mara, kaže, nema kud.

"Teško je. Susrećemo se svaki dan. Preteško. Ne smijemo pričati. Ne smijemo, znači, komunicirati, a pod istim smo krovom, u istoj kući. To je preteško", priznaje Tomaševićeva supruga.

"Ženama bih poručila: šutite i trpite jer boriti se s nekim tko je jači od vas mislim da neće uspjeti. Toga se i ja bojim, da neću uspjeti. Jednostavno neka šute, neka trpe i šute. Očigledno je da je nama ženama tako suđeno", kaže supruga nasilnog župana.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Maru Tomjašević, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Mara Tomašević.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.