Suđenje za ubojstvo Pukanića: Pribanić tvrdi da Matanića nije posjećivao u srpskom zatvoru

NA SUĐENJU za ubojstvo vlasnika Nacionala Ive Pukanića i njegova suradnika Nike Franića danas je dodatno ispitan Tomislav Pribanić koji se pred sutkinjom već bio pojavio sredinom travnja.

Njega je danas predsjednica sudskog vijeća Ivana Kršulj pitala kako se njegovo ime nalazi na popisu osoba koje su optuženog Roberta Matanića posjetile u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Pribanić je samo kratko odgovorio da nikada nije bio tamo, ali nije obrazložio kontradiktornost kako se nalazi na popisu.

Sljedećeg tjedna iznošenje obrane

On je Mataniću, navodno, u zatvor donosio pakete. I tu je tvrdnju danas Pribanić negirao nekoliko puta. Suđenje za ubojstvo Ive Pukanića se na Županijskom sudu u Zagrebu nastavlja u ponedjeljak kada će se odlučivati o dokaznim prijedlozima. Postoji mogućnost da u sljedeću srijedu počne iznošenje završnih riječi obrane.

Jučer je umirovljeni policajac Mario Adrinek kazao kako je optuženi Slobodan Đurović davao novac majci Roberta Matanića kada je on bio u srpskom zatvoru. Optužba pokušava dokazati da je veza između izvršitelja atentata i naručitelja Sretena Jocića bio baš Slobodan Đurović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.