Suđenje za pljačku na dubrovačkom aerodromu, jedan od osumnjičenih priznao krivnju

NA ŽUPANIJSKOM sudu u Dubrovniku traje suđenje Antunu Katušiću i Saneli Hadžić za slučaj kaznenog djela razbojništva koje se dogodilo u Zračnoj luci Dubrovnik prošle godine. 

>> Pljačka na dubrovačkom aerodromu: Naoružani ukrali 100.000 eura keša

Katušić je priznao krivnju, ali Hadžić tvrdi da nije kriva, javlja Dubrovački portal

Naime, tereti ih se da su po prethodnom dogovoru uz prijetnju oružjem uzeli novac i počinili navedena djela. 

Okrivljena uhvaćena nakon tri mjeseca

Došli su u Dubrovnik zbog stvaranja uvjeta i podjele uloga u činjenju naznačenog kaznenog djela te je okrivljenica dovela osobu iz Bosne i Hercegovine za sudjelovanje u činjenju planiranog kaznenog djela.

Prethodno je okrivljenik uzeo motocikl za kojeg je znao da je otuđen kako bi ga koristio za počinjenje kaznenog djela. Dvoje državljana Bosne i Hercegovine su 21. listopada 2019. na motociklu, uz prijetnju oružjem, od zaposlenih u Zračnoj luci uzeli novac.

Okrivljena je, nakon počinjenja kaznenog djela, u objektu u Dubrovniku u kojem je boravila do 24. listopada 2019., koji je poslužio za skrivanje oružja kojim je počinjeno kazneno djelo, 25. siječnja ove godine došla u Dubrovnik kako bi odnijela oružje skriveno u sobi koju je prethodno koristila, no u tome su ju spriječili policijski službenici koji su u skrivenom prostoru pronašli dva pištolja s pripadajućim spremnikom i streljivom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.