Sudac koji je osudio Ercega istu je kaznu dao manijaku koji je curi kopao oči

Screenshot: RTL

ZORAN Erceg osuđen je na 15 dana zatvora, uvjetno na 12 mjeseci, jer je vikao da je Franjo Tuđman zločinac. To znači da u idućih godinu dana ne smije ponoviti djelo jer će ići 15 dana u zatvor.

Erceg je osuđen na Prekršajnom sudu u Zagrebu, a presudu je potpisao sudac Krešimir Ožanić. Osim navedenog, Erceg je dobio godinu dana zabrane približavanja spomeniku prvom hrvatskom predsjedniku u Zagrebu.

Ercega je na 15 dana zatvora uvjetno osudio isti sudac koji je prije tri godine, točnije 26. veljače 2016., 26-godišnjeg Željka Raženju osudio na 15 dana zatvora zbog brutalnog napada na dvije djevojke u taksiju.

Isti je sudac, dakle, dosudio gotovo identičnu kaznu za premlaćivanje dviju djevojaka i za vikanje da je Franjo Tuđman zločinac.

Podsjetimo, slučaj u kojem je Raženj dobio samo 15 dana zatvora i 500 kuna kazne šokirao je hrvatsku javnost 2016. godine. On je divljački napao sestre Kimy (23) i Saru Golub u taksiju, a jednu je i seksualno zlostavljao tijekom vožnje. Kada su mu se suprotstavile, Saru je pretukao, a njezinoj sestri pokušao iskopati oči.

Raženj je na kraju nakon presude pušten na slobodu jer je već odležao dosuđenih 15 dana kazne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.