Studentica u zagrebačkoj menzi našla hrpu dlaka u ručku

Ilustracija: srednja.hr, Index

PROŠLOG tjedna jedna od studentica ručala je u studentskom restoranu Cvjetno naselje. U musaki je prvo ugledala jednu dlaku, a kad ju je krenula maknuti, u hrani je ugledala cijeli splet dlaka, piše srednja.hr.

Zbog pronađenih dlaka u musaki upravitelj Studentskog centra je naredio izvanredni inspekcijski nadzor te menze i pregled službe Sanitarne inspekcije.

To se dogodilo u menzi na Cvjetnom

"To je bilo u menzi na Cvjetnom. Musaka je bila u pitanju pa nisam odmah mogla vidjeti dlake jer su bile unutra negdje. I tako dok sam jela vidjela sam prvo jednu dlaku i mislim se 'ajde maknut ću je, nema veze'. I onda kad sam je krenula micati izvukla sam čitav splet dlačurina i došlo mi je slabo, doslovno", opisala je studentica svoj ručak u restoranu.

Ovo nije prvi put da studenti u hrani pronalaze ono što tamo ne pripada. Događalo se da u salati bude kukaca i crva.

Ovaj put je sanacijski upravitelj zagrebačkog Studentskog centra Mirko Bošnjak reagirao. Pozvao je studenticu da se javi zbog dodatnih informacija i pokretanja procedure kontrole kvalitete usluga u restoranu Studentskog centra u Zagrebu.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz studentske restorane, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: studentski restoran.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.