Stravična smrt u ledenoj fontani: Dvojica britanskih tinejdžera u gradskoj fontani pronašla leš smrznutog muškarca

DVOJICA britanskih 13-godišnjaka ostala su šokirana kad su u uličnoj fontani, kraj koje su prolazili na putu u lokalni šoping-centar, pronašli tijelo nepoznatog muškarca zarobljeno u zaleđenoj vodi.

Dječaci su, kako danas javlja londonski The Sun, u subotu uvečer šetali ulicom britanskog gradića Bradforda u pokrajini West Yorkshire, zaputivši se u kupovinu. Prolazeći pokraj fontane u središtu grada, koja je bila okovana ledom, uočili su tijelo muškarca. Policija je objavila da je 55-godišnji Trevor Farr, vozač gradskog autobusa, doživio srčani udar i pao u fontanu, a ekstremno niske temperature koje posljednjih dana vladaju u Britaniji, njegovo su tijelo vrlo brzo zarobile u debelu naslagu leda.

Da apsurd bude veći, navodi The Sun, Farr je iste večeri svoje radne kolege pobijedio u tradicionalnoj partiji domina u lokalnom pubu. Čini se da njegovo srce nije izdržalo veselje nakon pobjede.

Bradfordska policija istog je dana krenula u potragu i za još dvije mlađe osobe za koje se vjeruje da su nestale u zaleđenoj rijeci u Essexu i jezeru u Combranu. Nepoznata je sudbina 22-godišnjeg Adama Passfilda, koji je u petak uvečer krenuo u večernji izlazak sa prijateljima iz lokalnog nogometnog kluba u chelmsfordu, nakon čega se nije vratio kući. Policija u potrazi za njegovim tijelom pretražuje korito zaleđene rijeke Chelmer koja protiče kroz Chelmsford.U gradiću Pontnewydd traje potraga i za 23-godišnjom Gemmom Garn, koja je nestala u subotu, a njezin je iznajmljeni automobil pronađen napušten na mostu.  Kako se čini, sve tri žrtve izgubile su život zbog ekstremno niskih temperatura uzrokovanih hladnim valom koji prolazi Europom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.