Strauss-Kahn oči u oči sa svojom navodnom žrtvom: "U lice će mi morati reći da izmišljam"

BIVŠI šef MMF-a Dominique Strauss-Kahn i francuska spisateljica koja ga je optužila da ju je pokušao silovati 2003. godine stigli su u policijsku postaju u Parizu kako bi se konfrontirali, javlja BBC.

Policija, naime, istražuje optužbe Tristane Banon, prije nego što odluči podignuti optužnicu protiv francuskog političara.

On je prema izvještajima priznao da je spisateljicu nagovarao na spolni odnos, no niječe ikakvo nasilje, te je tuži za klevetu.

Francuska spisateljica s ovim je optužbama izašla u javnost u lipnju ove godine. U to je vrijeme Strauss-Kahn već bio pod optužbama za silovanje sobarice u jednom njujorškom hotelu. Optužbe su kasnije odbačene.

32-godišnja Banon kazala je kako bi se htjela suočiti sa Strauss-Kahnom. "Voljela bih da je on ispred mene kako bi mi mogao gledati u oči i reći mi u lice da sam sve izmislila", kazala je.

Navela je kako se protiv 62-godišnjeg Straussa-Kahna morala boriti i nogama i šakama dok je on pokušavao strgnuti odjeću s nje u jednom stanu u Parizu 2003.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.