Stezanje obruča oko liječnika kralja popa: Murray imao zalihe Propofola u Jackovoj kući

OSOBNI liječnik Michaela Jacksona, Conrad Murray imao je u kući Michaela Jacksona skrivenu zalihu lijeka Propofola.

TZM piše kako je policija pronašla tri velike i pet manjih bočica lijeka u Jacksonovoj kući. Propofol je pronađen u ormaru u Murrayjevoj sobi. Anesteziolozi tvrde kako je takva zaliha lijeka bila dovoljna samo za jednu noć reguliranja Jacksonovog sna.

Teva i Hospira proizvele Propofol iz Jackove kuće

Neki izvori kažu kako je Murray svakodnevno dobivao pošiljke lijeka te je određenu količinu Propofola čuvao izvan Jacksonova doma. Istraga se u posljednje vrijeme usredotočila i prema otkrivanju farmaceutskih tvrtki od kojih je Murray nabavljao lijek. Policija se u tom dijelu istrage usmjerila prema računima kreditnih kartica i ostale dokumente koji bi dokazali od koga je 12. svibnja Murray nabavio lijek. Do sada je otkriveno kako su Propofol koji se nalazio u Jacksonovoj kući proizvele tvrtke Teva i Hospira.

Iz te lasvegaške tvrtke tvrde kako nemaju ništa sa lijekovima koje je Conrad Murray dao Michaelu Jacksonu. Ne žele niti potvrditi da li su ih kontaktirali policajci koji provode istragu o smrti kralja popa. Iz Hospire tvrde kako ne znaju kamo lijek odlazi jednom kada napusti njihovu tvornicu.

Murray nije znao za ovisnost kralja popa

Sve od trenutka smrti kralja popa, njegov osobni liječnik pere ruke od odgovornosti te je sada preko svoga odvjetnika poručio kako prije nego je postao njegov osobi liječnik, nije znao za Jackove probleme. Iako su na tijelu Michaela Jacksona pronađene desetine uboda igala, Murray kaže kako prije preuzimanja posla nije znao za ovisnost kralja popa i koje lijekove uzima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.