Stavljala svojoj 13-godišnjoj kćeri lijekove u sok kako bi je njezin dečko lakše silovao

SHANA BROWN i njezin dečko Duane Calloway optuženi su za drogiranje 13-godišnjakinje. Kako je izvijestila policija iz Uniontowna blizu Pittsburgha, oni su u čaj 13-godišnjakinje smiješali "koktel" alkoholnog pića i tableta za spavanje kako bi djevojčica izgubila svijest. U svome naumu nisu uspjeli, jer se hrabra djevojčica uspjela boriti protiv 40-godišnjeg Callowaya, pišu američki mediji.

Tri puta pokušao silovati 13-godišnjakinju

Muškarac je optužen za tri pokušaja silovanja dok će se majka morati braniti protiv optužbe za ugrožavanja djeteta. Navodni motiv majke za ovako gnjusan čin bilo je to što ona više ne može imati djecu pa je par odlučio "kao zamjenu" iskoristiti 13-godišnjakinju.

Djevojčica je policiji rekla kako su se napadi dogodili u prosincu prošle godine nakon što je ona odbila majčinu ponudu da zatrudni s Callowayem te se potom za njega i uda. Prvi pokušaj silovanja dogodio se u veljači kada je majka otišla po pizzu, a Calloway pokušao iskoristiti što je sam s djevojčicom.

Policija u kući pronašla dokaze

Nakon nekoliko tjedana majka je 13-godišnjakinji u Pepsi stavila rum, a kada se djevojčica probudila bila je djelomice gola. Treći pokušaj bilo je sredinom ožujka, a djevojčica se iz škole, nakon što ju je majka prisiljavala da pije čaj, vratila ranije jer se osjećala bolesnom. U pretrazi stana, policija je kod bolesnog para pronašla praznu bocu ruma, tablete i mrvilicu lijekova.

I.Kri.
Foto: a11news.com

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.