Spašena magarica koju je netko ostavio na otočiću Ravan. Policija sve istražuje

NEPOZNATA osoba ostavila je magaricu na nenaseljenom otočiću Ravan u šibenskom arhipelagu, o čemu smo ranije pisali. 

Priču je objavio Šibenik.in, a da je na nenaseljenom otočiću magarica koja luta otokom izvijestio ih je čitatelj. 

Čitatelj im je rekao kako je uočio magaricu kako luta otokom. Kada joj je s drugim ljudima prišao na obalu, dali su joj vode. Popila je više od deset litara vode i po tome su zaključili da je tu danima sama.

Magarica je u međuvremenu dobila novi dom, javlja Šibenik.in. 

Magarica je dobila novi dom

Brodom ju je na otok Kaprije prevezao Bernard Roca, vlasnik konobe Kunjka koji je rekao kako će tamo magarica sada uživati. Osim toga, dogovorio se s predsjednikom udruge Tribunjski tovar Rokicom Ferarom da magarica ljeti boravi kod njih u konobi, a zimi na farmi magaraca u Tribunju. 

"Nakon što sam pročitao članak zvao sam Rokicu Feraru, predsjednika udruge Tribunjski tovar i pošto imam brod, ponudio sam da prevezem magaricu. Dogovorili smo se da će ljeti biti tu kod nas u restoranu, a zimi će ići na farmu tovara u Tribunju. Kod nas ima piti i jesti koliko hoće, a neće služiti za teret nego za uživanciju. Čuvat ćemo je i hraniti, jako je pitoma i umiljata, djeca je već maze i igraju se s njom. Eto, priča je dobila sretan kraj, a ako se javi vlasnik, sad zna gdje je magarica”, rekao je Bernard Roca Kunjka za Šibenik.in.

Slučaj istražuje policija

Predsjednik udruge Tribunjski tovar rekao je, kada je čuo za ovaj slučaj, kako će magaricu primiti pod svoju skrb, ali je pozvao ljude da mu se jave oko prijevoza jer nema brod. 

Tako se dogovorio s Bernardom Rocom oko odlaska po magaricu na otočić i njezina udomljavanja.

Osim toga, cijeli slučaj istražuje i policija. 

Šibenik.in javlja kako im je policija priopćila da temeljem zaprimljenog maila provode policijske izvide u cilju utvrđivanja vlasnika magarice kako i svih okolnosti vezanih za ovaj slučaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.