Šimundić iz Domovinskog pokreta: Zvali smo Puljka na kavu, a on nas je napao

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

PREDSJEDNIK Skupštine Splitsko-dalmatinske županije Mate Šimundić tijekom gostovanja u Press klubu optužio je bivšeg splitskog gradonačelnika Ivicu Puljka za verbalni napad.

Prema njegovoj priči, Puljak je verbalno napao njega i njegove kolege iz Domovinskog pokreta prije presice Ivana Penave u Splitu. Šimundić smatra da je Puljak preuzeo način komunikacije Bojana Ivoševića.

"Prije smo se našli na Zvončacu na kavi, nije bilo ljudi, subota ujutro. Odjedanput se pojavio bivši gradonačelnik i mi smo ga dobronamjerno pozvali na kavu. On poznaje Ivana Penavu, Split i Vukovar su gradovi prijatelji... Hladno je odgovorio da ne želi i da će on sjesti malo dalje i onda je krenula verbalna agresija na sve nas. Govorio nam je da smo uhljebi, da smo se prodali, da smo trgovci, padale su teške riječi. Ostali smo u šoku. Ničim izazvan se prema nama ponašao nekulturno. Kad se udaljio, kolege su me pitali je li to ovdje inače tako. Odgovorio sam da nije, da ovo nije ni na razini neodgojenog mangupa, a kamoli gradonačelnika koji se još diči da je znanstvenik i profesor", rekao je Šimundić iz Domovinskog pokreta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.