Silovao i istukao partnericu. Sad je u zatvoru i mora joj platiti 200.000 kuna

Ilustracija: 123rf

MUŠKARAC D.N. iz Međimurske županije mora platiti 200.000 kuna naknade neimovinske štete svojoj bivšoj partnerici koju je silovao i pretukao, piše eMedjimurje.

Početkom prosinca 2014. u obiteljskoj kući je "bez ikakvog povoda i razloga" partnericu s kojom je živio u izvanbračnoj zajednici ošamario i zapovjedio da mu izuje čarape i klekne ispred njega, a onda ju je nastavio šamarati po glavi i licu.

Kad je pala na pod, nastavio ju je udarati nogama po cijelom tijelu, uzeo remen iz hlača i tukao je govoreći: "Sam ak komu kaj veliš, zatukel bum tebe i sve ko ti je drag."

Istukao je pa silovao

Uhvatio ju je za kosu i dva puta udario glavom o zid, nastavio udarati rukama i nogama po tijelu te koljenom u trbuh. Naredio joj je da skine odjeću i analno silovao.

Na Županijskom sudu u Varaždinu osuđen je na četiri godine i deset mjeseci zatvora, ali mu je Vrhovni sud kaznu smanjio na jedinstvenu kaznu od četiri godine, a zlostavljana žena podigla je na Općinskom sudu u Čakovcu parnicu za naknadu štete i dobila nepravomoćnu presudu.

Osim fizičkih ozljeda pretrpjela je i teške psihičke traume, a zbog svega je dobila i PTSP. D.N. izdržava zatvorsku kaznu u Kaznionici u Glini.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.