Selak Raspudić: Neka Tomašević zasuče rukave, uzme masku i zaroni u kantu za smeće

MARIJA Selak Raspudić komentirala je najavu Tomislava Tomaševića o novom načinu zbrinjavanja otpada koji će utjecati i na visinu računa građana.

Tomašević je večeras u intervjuu za N1 govorio kako će se znati odvaja li netko ispravno otpad. To će biti posebno važno za stanare zgrada jer oni ovise jedni o drugima,

"Prvo će biti opomene i upozorenja. Pokušat ćemo individualizirati odgovornost", rekao je Tomašević, dodavši da se to može na više načina: "Vidi li to komunalni redar, naravno da će ta osoba dobiti kaznu. Postoje načini kako se isto tako može i retroaktivno utvrditi odgovornost individualne osobe koja to radi."

"Zašto ne i kamere kao jedno od rješenja? Čak i kopanje po vrećicama je metoda u drugim europskim gradovima. Ne kažem da će tako biti u Zagrebu, ali postoje različiti načini kako se može utvrditi i individualna odgovornost", rekao je Tomašević.

Selak Raspudić: Studiozno je razradio suvremene forenzičke metode koje služe razotkrivanju švercera smeća

Sve je večeras komentirala Marija Selak Raspudić na Facebooku. Ona je Tomaševića pozvala da vlastitim primjerom pokaže kako se to radi.

"Tomislav Tomašević studiozno je razradio suvremene forenzičke metode koje služe razotkrivanju švercera smeća.

Možda da se i u tome ugleda na Bandića pa pošalje punu dječju pelenu na DNK analizu, kao što je pokojni gradonačelnik svojevremeno nalagao za pseću kakicu.

Do tada predlažem da zasuče rukave, uzme masku za ronjenje, obuče crne Vansice i zaroni u komunalnu kantu ispred svoga ulaza pa vlastitim primjerom pokaže kako se razotkrivaju skriveni podupiratelji kantograda", napisala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.