Šefica SDSS-a u Plaškom organizira četnički koncert?!

MARA ŠUPICA, SDSS-ova predsjednica plaščanskog vijeća, glavna je organizatorica koncerta dvojca Žare i Goci iz Republike Srpske, donosi Ka portal. Spomenuti duo trebao bi nastupiti na proslavi pravoslavnog Uskrsa u petak i subotu navečer u Plaškom, nacionalno mješovitom mjestu u jugozapadnom dijelu Karlovačke županije.

"Muslimane mrzim odmalena"

"Ja sam rođen ‘đe džamije nema, muslimane mrzim odmalena. Da zna kurva kakva je slanina, nikad ne bi ljubila Turčina. Oj Turkinjo ‘đe su ti dimije, u četnika oko redenika. Kad podgojim Miloša i Marka, potjerat ću Turke sa Osmaka", samo su neki od jezivih šovinističkih stihova ovoga dvojca koji otvoreno poziva na linč muslimana te veliča četništvo.

Dodajmo uz to i hitove poput "Oj, Manjačo" i "Krajina je plakala zbog Mlađe". A koncert bi se trebao dogoditi upravo u kafiću koji je u vlasništvu Mare Šupice. Riječ je o bivšoj SDSS-ovoj načelnici Plaškog, koja trenutačno kao koalicijski partner vladajućeg HDZ-a obnaša funkciju predsjednice plaščanskog Općinskog vijeća.

Neslužbeno doznaje Ka portal, Šupica i HDZ-ov načelnik Plaškog Ivan Šego prijepodne bili su na razgovoru u policijskoj postaji u Ogulinu, a tema razgovora bio je upravo sporni koncert. Iz ogulinske policije doznajemo kako su koncerti u Plaškom najavljeni te su dvije osobe zbog njih bile na obavijesnim razgovorima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.