KORONAKRIZA

Šef obrtničke komore: Da je vlada naređivala, a ne molila, situacija bi bila bolja

PREDSJEDNIK Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec u Dnevniku N1 govorio je o tome koje mjere očekuju za očuvanje tvrtki, a ne samo radnih mjesta. Kazao je kako blizu 14.000 objekata sutra zatvara vrata zbog mjera vezanih za suzbijanje epidemije.

"U velikim smo problemima jer nismo očekivali da se ovo ponovno dogodi. Mi želimo sačuvati radna mjesta, ali i poslodavce", rekao je Dragutin Ranogajec.

Kazao je kako su na današnjem sastanku s predstavnicima vlade raspravljali o cijelom sektoru te da vjeruje kako će do ponedjeljka imati zadovoljstvo s obje strane.

Dodao je kako bi trebalo govoriti i o drugim branšama, obrtnicima koji su čekali advent i koji su cijele godine stvarali da bi ponudili svoje proizvode.

"Vjerujem da bi, da je vlada počela naređivati, ne moliti, situacija bila bolja. Molim da se drastično kazne svi koji krše mjere, oni koji iz ilegalnih garaža ili točionica počnu raditi jer će to biti potpuni krah", kazao je Ranogajec.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.