Sedmogodišnjaka iz Pensylvanije držali u podrumu, tjerali ga da nosi pelene i spava u sanduku

NAKON što su susjedi krajem rujna čuli plač djeteta i pozvali policiju, u podrumu kuće predviđene za rušenje, u Pennsylvaniji je pronađen uplašeni i izgladnjeli sedmogodišnji dječak.

Policija još traga za parom koji je živio na toj adresi i zlostavljao mališana, radi se o majci i očuhu, 26-godišnjoj Lori Gardner i o 31-godišnjem Brianu Slebodi,  protiv kojih će biti podignuta optužnica zbog ugrožavanja dobrobiti djeteta, zlostavljanja i nezakonitog oduzimanja slobode, piše NY Daily News.

Dječak tvrdi kako su ga roditelji znali ljepljivom vrpcom vezati za stolicu, a odlazak u podrum prepun kukaca i muha služio je kao vrsta kažnjavanja dječaka. Pelenu je nosio jer u podrumu u kojem je znao provesti i čitav dan i noć nije bilo funkcionalnog WC-a.

Prilikom dolaska policije, uplašeni sedmogodišnjak pitao je "Da li ste mi došli pomoći?", a policajcu koji ga je pitao zašto plače, mališan je rekao da je gladan i da se boji mraka jer u podrumu žive duhovi.

Policajcima je pokazao sanduk u kojem je morao spavati, a koji je Sleboda ponekad dodatno "osiguravao" ljepljivom vrpcom. Sleboda i Gardner znali su plašiti dječaka i tako što bi zveckali lancem koji bi zatim bacili na pod.

Policijski zapovjednik iz Scrantona ovaj je slučaj nazvao stravičnim i tužnim, a skrb o dječaku preuzela je socijalna služba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.