Rus oteo djevojku i držao u podrumu 14 godina. Silovao je više od 1000 puta

Screenshot: Daily Mail

U RUSIJI se sudi Vladimiru Českidovu (51) kojeg je Ekaterina B (nije otkriven potpun identitet) optužila da ju je oteo kad je imala 19 godina i držao zarobljenu u svojevrsnoj tamnici u regiji Čeljabinsk, gdje je živio s majkom. Ekaterina tvrdi da ju je silovao više od 1000 puta prije nego što je nakon 14 godina zarobljeništva uspjela pobjeći u dobi od 33 godine. Njegova majka Valentina Českidova optužena je za pomaganje pri zločinu. 

Policija istražuje Českidova i zbog ubojstva jedne druge ženske osobe 2011. U podrumu na njegovom imanju pronađeni su narezani i skuhani ostaci Oksane, koja je bila u 30-im godinama života, piše Daily Mail. Českidov se danas pojavio na sudu, proglašen je sposobnim za suđenje iako je prije toga proveo neko vrijeme u psihijatrijskoj bolnici.

Upoznala ga je na željezničkom kolodvoru

Ekaterina tvrdi da joj je 51-godišnjak zaprijetio nožem i prisilio da mu pomogne raskomadati Oksanu kako bi se riješio njenog tijela. Kazala je da je uspjela pobjeći kada se Českidov toliko napio da više nije bio pri sebi i kada je njegova majka pozvala hitnu pomoć. S obzirom na to da nije zaključao "tamnicu", Ekaterina je pobjegla u selo i pronašla svoju sestru Elenu F, koja ju je tražila 14 godina. 

"Sve mi je ispričala. Rekla je da je tamo, kada ju je tek oteo, bila još jedna djevojka. Predstavio ju je kao svoju suprugu. Ali je onda došlo do svađe i on joj je zario nož u glavu. Zatim ju je raskomadao. Stavio je ostatke, ruke i noge, u bačvu te zakopao", ispričala je Elena. 

Ekaterina je optuženog upoznala na željezničkom kolodvoru. Platio joj je piće, a zatim pozvao doma. Kod kuće ju je svezao i zalijepio usta selotejpom. Zatim ju je prisilio da mu kuha, čisti i brine se o njegovoj majci. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.