Ramljakova afera postala je još gora: U isto vrijeme je radio za Agrokor i firmu kojoj Agrokor plaća milijune?

Foto: FAH

VLADIN povjerenik koji je u Agrokor imenovan 10. travnja čak je do 30. travnja radio u tvrtki Texo Management, izjavio je danas Nikola Grmoja.

>>Tri glavna razloga zbog kojih Ramljak mora otići

Ako je ta informacija Mostovog zastupnika točna, to znači da je Ramljak kao konzultante angažirao ne svoju bivšu tvrtku nego faktički njegovu tadašnju tvrtku - u kojoj je i formalno bio zaposlen do 30. travnja. Te da je istovremeno radio za Agrokor i Texo, kojem poslovi na restrukturiranju donose najmanje 12 milijuna kuna godišnje.

"Imam određena šaputanja da je radio u Texu i nakon što je postao povjerenik", kazao je Nikola Grmoja gostujući danas na N1, napomenuvši da će na Facebooku objaviti svoja saznanja da je Ante Ramljak čak do 30. travnja radio u Texo Managementu.

Vlada: Nemamo taj podatak, pitajte Ramljaka

Na saborskom saslušanju o Agrokoru, Ante Ramljak nije znao odgovoriti s kojim je točno datumom odjavljen iz Texo Managementa, tvrtke koja je dobila konzultantski posao vrijedan najmanje 12 milijuna kuna godišnje.

Index je odmah kontaktirao Agrokor, iz kojeg su nam ranije u dva navrata tvrdili da je Ramljak prestao biti zaposlenik Texa kada je postao povjerenik, da nam daju točan datum, no danima nam ne odgovaraju.

Iz vlade su nam u petak odgovorili kako nemaju taj podatak i poručili nam da pitamo Ramljaka. Pitanja smo poslali i Ministarstvu gospodarstva, Trgovačkom sudu u Zagrebu, HZMO-u i Texo Managementu, ali nismo dobili nikakav odgovor. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.