Putovanje bez stresa uz vrhunsku uslugu i inovativna rješenja koja donosi Petrol

Foto: Petrol

Putovanje na odmor ili vikendima ponekad zna biti poprilično stresno, pogotovo tijekom turističke sezone kada su ceste preopterećene, a brzina kretanja često ograničena zbog velikog broja vozila. Upravo u takvim situacijama, a posebice ako vas čeka dug put do vašeg odredišta, preporučuje se praviti manje pauze i predahnuti. Zahvaljujući raznolikoj ponudi na Petrol prodajnim mjestima, vaše putovanje može postati pravi užitak.

Prepoznavši važnost potrebe za proširenjem svojih usluga, Petrol je u sklopu strateške obnove uložio u preuređenje ukupno devet prodajnih mjesta raspoređenih u okolici Zagreba, Dalmaciji  i Istri. Na tim lokacijama, osim već prepoznatljivih Petrol usluga, sada je dostupna široka lepeza dodatnih proizvoda.

Dočekat će vas ugodna atmosfera u caffe barovima, ali i nova ponuda Fresh barova, gdje možete pronaći raznoliku ponudu salata, sendviča, svježih sokova ili ukusnih deserata. Bez obzira na to jeste li na putu, žurite na posao ili uživate u odmoru, pažljivo odabrani proizvodi i usluge Petrola zadovoljit će sve vaše potrebe i olakšati vam svakodnevicu.

Foto: Petrol

Ulaganjem u nadogradnju prodajnih mjesta i proširenje ponude, pazeći pritom na sve detalje, Petrol polako i sigurno zauzima poziciju prvog izbora za kupovinu u pokretu. Jedna od glavnih odlika preuređenih Petrol prodajnih mjesta je inovativan pristup budućnosti, koji omogućuje brzu i efikasnu prilagodbu novim energetskim trendovima. Prilikom obnove, ispod točionih otoka postavljaju se odgovarajući kanali, kroz koje će se u budućnosti jednostavno moći provesti elektroinstalacije za postavljanje e-punionica.

Novo uređeno prodajno mjesto Desinec Sjever na najbolji mogući način odražava Petrolovu viziju mobilnosti u budućnosti. Spoj moderne arhitekture i mogućnosti za korištenje alternativnih izvora energije, predstavlja potpunu inovaciju u energetskom sektoru. Osim toga, raznolika gastronomska ponuda zadovoljit će i ona najzahtjevnija nepca. Svježe pripremljena hrana iz restorana Fresh, praktična drive-in ponuda McDonald'sa ili „Kava Na putu“ – izbor je na vama. Na ovoj lokaciji dodatno možete pronaći tri punionice za električne automobile, od kojih je jedna ultra brza, a sve su financirane u sklopu projekta Next - E.

Foto: Petrol

U želji stalne nadogradnje ponude u skladu s potrebama i željama kupaca, ključne smjernice razvoja prodajnih mjesta Petrola su njihova atraktivnost, otvorenost i transparentnost. Sve se veći naglasak stavlja na gastronomsku ponudu, ugodnu atmosferu i visokokvalitetne proizvode. Na svim Petrol prodajnim mjestima čeka vas nova generacija Q Max goriva, koja u potpunosti štiti motor od gubitka snage i pokretljivosti.

Osim ugodnoga iskustva, dodatan poticaj posjeta Petrol prodajnim mjestima je i ostvarivanje brojnih pogodnosti članova Petrol kluba, ali i sudjelovanje u različitim nagradnim natječajima. Vjernost se u Petrolu uvijek isplati, a učlanjenje u program vjernosti je vrlo jednostavno. Petrol klub karticu vjernosti možete naručiti poštom, preko interneta ili u samo nekoliko klikova na petrol.hr.

Foto: Petrol

Novouređena Petrol prodajna mjesta nisu samo mjesta za pružanje vrhunske usluge i podrške na putu prema vašem odredištu, već i simbol predanosti održivosti i korak prema boljoj budućnosti za sve generacije.

Sadržaj donose Index i Petrol u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.