Prvi put nakon gotovo 30 godina Hrvatska je direktnim letom povezana s Amerikom

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell, AA

HRVATSKA će od iduće subote prvi put nakon gotovo 30 godina biti povezana sa SAD-om direktnom zračnom linijom! American Airlines uvodi sezonsku liniju Philadelphia - Dubrovnik, prvi let na rasporedu je 7. lipnja.

Avion Boeing 767-300ER 7. srpnja u 18:10 sati po lokalnom vremenu kreće s međunarodnog aerodroma u Philadelphiji, a u 9:30 ujutro idućeg dana po našem vremenu slijeće u Dubrovnik. Let traje 9 sati i 15 minuta. Prvi let iz Dubrovnika kreće 8. lipnja u 11:40 i traje 10 sati i 25 minuta.

Letovi za Dubrovnik na rasporedu će biti utorkom, petkom i nedjeljom, a iz Dubrovnika letovi će kretati srijedom, subotom i ponedjeljkom.

Kako smo na brzinu provjerili, za neke letove već sada ima samo par slobodnih mjesta.
 
Iz dubrovačke Zračne luke još su prošlog ljeta najavili te letove kazavši kako su pregovori s Amerikancima bili dugi. Direktnim letovima pohvalili su se i iz Hrvatske turističke zajednice.

"Nove aviolinije i povećanje broja rotacija su, između ostaloga, i rezultat aktivnosti Hrvatske turističke zajednice. Suradnju s avioprijevoznicima ostvarujemo kroz programe strateških promotivnih kampanja na emitivnim tržištima, koje za cilj imaju pozicioniranje Hrvatske kao atraktivne i prometno dobro povezane cjelogodišnje destinacije. Posebno nas veseli nova interkontinentalna linija na relaciji Philadelphia - Dubrovnik, koja nas nakon gotovo 30 godina po prvi puta spaja s tržištem SAD-a", izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.