Prostitutka iz srpske Skupštine radila za člana Arkanove i Legijine postrojbe?



NOVINARI Pressa krenuli su u misiju pronalaska činjenica o Suzani R., 27-godišnjoj beogradskoj prostitutki koja je prije dva i pol mjeseca uhićena u srpskom parlamentu, i otkrili da joj je svodnik muškarac koji je svojedobno vjerojatno bio član Jedinice za specijalne operacije MUP-a Srbije, jedinice koju su vodili Željko Ražnatović Arkan i Milorad Ulemek Legija i čiji su članovi osuđeni za ubojstvo Zorana Đinđića.

Press je krenuo tragom koji je dobio od policije, gdje im je rečeno da Suzana ima deblji dosje. Dosad je tri puta osuđivana za krađu, a registrirana je kao dugogodišnja prostitutka, zbog čega ju je policija više puta uhitila. Od policije su saznali i adresu u Beogradu pa su je otišli potražiti.

Crvena ruža na lijevoj strani vrata

Kad su došli na adresu, susjedi su rekli da se Suzana duže vremena nije pojavljivala tamo, te su ih uputili na obitelj. Novinari su našli Suzanina strica, koji je rekao da svoju nećakinju nije vidio dvije godine.

"Koliko znam, živi u iznajmljenom stanu. Stan je za nju iznajmio jedan njen prijatelj, za kojeg sumnjam da ju je i uveo u prostituciju. Taj je čovjek oženjen i ima istetoviranu ružu na lijevoj strani vrata", rekao je stric, te dodao da je ona razvedena i da ima osmogodišnjeg sina, koji boravi kod njenih roditelja.

"Zbog nje je ovdje često dolazila policija, a pogotovo od kada je prije tri godine rođenoj tetki ukrala veliku količinu novaca", rekao je.

Koga je posjećivala Suzana

Press je u ponedjeljak objavio bombastičnu priču o tome da je Suzana u Skupštini uhićena na temelju ranijih naloga. Informaciju su potvrdili ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić i predsjednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović. Ona je tada rekla da je o ovom incidentu obavijestila i Odbor za sigurnost, što je tadašnji predsjednik Odbora Dragan Todorović demantirao. Đukić Dejanović je jučer pak izmijenila svoju izjavu.

Rekla je da će Odbor tek kontaktirati, a da je od službe sigurnosti tražila dostavljanje svih slučajeva u kojima su ljudi za kojima policija traga ušli u zgradu. Tek kad dobije taj izvještaj, proslijedit će ga Odboru. Od službe sigurnosti dobit će i podatak o tome je li se Suzana zaista išla naći s članom parlamentarne oporbe.

Političar o kojemu se priča mogao bi, kako su ustvrdili mnogi srpski mediji, biti Sulejman Spaho, zamjenik predsjednika kluba zastupnika Srpske radikalne stranke. Spaho je oštro demantirao takve insinuacije, ali Pressu je jedna od Suzaninih susjeda rekla da "svi znaju" kako je prostitutka imala kontakte s tim političarom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.