Prometni fakultet: Lažna diploma krivotvorena bez ikakvog doticaja s Fakultetom

Foto: Maps

SA ZAGREBAČKOG Fakulteta prometnih znanosti reagirali su na članak "Muškarac si lažnom diplomom zagrebačkog Prometa osigurao posao u tri tvrtke".

Njihovu reakciju prenosimo u cijelosti.

"Vezano uz objave u medijima u kojima se navodi da je Koprivničko-križevačka policija podnijela posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je 51-godišnji muškarac nabavio krivotvorenu diplomu inženjera prometa sa Sveučilišta u Zagrebu i koristio je kao pravu lažno se predstavljajući, Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu i njegovi djelatnici najoštrije osuđuju ovakve nezakonite radnje i pozivaju institucije da procesuiraju počinitelja ovog kaznenog djela. 

Fakultet prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu surađivao je s državnim tijelima na provjeri vjerodostojnosti navedene diplome. Interna kontrola pokazala je da je sporna diploma krivotvorena bez ikakvog doticaja s Fakultetom. Suradnja Fakulteta prometnih znanosti i nadležnih institucija će se i ubuduće nastaviti. 

Na Fakultetu prometnih znanosti svjesni smo svoje odgovornosti, obaveze i činjenice da predstavljamo važnu kariku u kreiranju budućnosti Hrvatske. Tijekom posljednjih godina, Fakultet i njegovi djelatnici ulažu velike napore s ciljem stvaranja svijesti o Fakultetu prometnih znanosti kao prepoznatljive visokoobrazovne sveučilišne ustanove u području tehničkih znanosti u polju tehnologija prometa i transporta, integrirane u europski prostor visokoga obrazovanja i istraživanja kao  potpora  razvoju  gospodarstva  i društvene zajednice. "

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.