Privedena tri muškarca koja su sudjelovala u napadu na navijače Schalkea u Splitu

Ilustracija: Pixsell/PIXSELL

POLICIJA je nakon sukoba koji se dogodio u petak oko 12:50 na području Zapadne obale u Splitu, a u kojem je jedan strani državljanin zadobio lakše tjelesne ozljede, započela intenzivno kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile činjenice. Policijski službenici su poduzeli niz mjera i radnji u cilju utvrđivanja identiteta osoba, njihovog pronalaska i provođenja kriminalističkog istraživanja.

Fizički napali navijače gostujuće momčadi

Jučer su u službene prostorije dovedena tri muškarca koja se povezuju s događajem. U sklopu istraživanja obavljene su i pretrage stana kojim se oni koriste. Policijski službenici Prve policije postaje Split i Službe organiziranog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muškarca u dobi od 26 godina, 23 godine i 22 godine. 

Istraživanjem je utvrđeno da su oni u petak bili u skupini koja je fizički napala navijače gostujuće momčadi, nakon čega su se dali u bijeg. Postoji osnovana sumnja da su trojica muškaraca ostvarila obilježja kaznenog djela izazivanja nereda te su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.