Pretjerana reakcija floridske škole: Pozvali policiju zbog poljupca 12-godišnjaka

DVOJE 12-godišnjaka su bili pod istragom floridske policije zbog "seksualnog zločina" nakon što su ih uhvatili da se ljube u školi.

Policija je pozvana u osnovnu školu nakon što je zamjenica ravnatelja vidjela djecu da se ljube. Policajci koji su došli na "mjesto zločina" kazali su da neće poduzeti nikakve akcije zato što nije prekršen zakon. Sada su roditelji optužili školu zbog pretjerane reakcije na takav nevažan događaj.

"Zločin" se dogodio u osnovnoj školi Orange River u Fort Myersu. Sudeći prema izvještajima lokalnih medija, dvije djevojčice, koje su se zaljubile u istog dječaka, su raspravljale koju od njih više voli. Jedna od djevojčica je došla do dječaka i poljubila ga je. Dežurni profesor je primijetio poljubac te je sve prijavio zamjenici ravnatelja Margaret Ann Haring.

Ona je kazala da je to "moguće seksualni zločin" te je nazvala socijalne radnike koji su joj rekli da obavijesti policiju. Nakon razgovora s profesorima, policajci nisu tužili djecu jer nisu počinili nikakav prekršaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.