Potukao se s policijom u zgradi Grada Sinja i završio u bolnici s tri slomljena rebra!

BURNO je bilo jutros u zgradi Grada Sinja. Dvojicu policajaca navodno je napao 57-godišnji Ivica P. Prvo verbalno, a potom i fizički.

Sam se ozlijedio?

Policajci su se sa Ivicom stropoštali niza stube. Što se potom događalo, nije najjasnije. Čini se kao da je sam vrag ušao u Ivicu. Naime, po policijskoj verziji, počeo se samoozljeđivati, bacati i udarati u zid... Nikakvo čudo da su mu, stoga, u bolnici konstatirali lom čak tri rebra.

Ivica je do daljnjeg zadržan na oporavku, a policajci čekaju ozdravljenje kako bi ga priveli i prijavili za napad na službenu osobu. Slučaj će se ispitati, utvrditi okolnosti ozljeđivanja Ivice P., koji je već poznat po kaznenim djelima s elementima nasilja.

Problemi s putem

Nije mu ovo prvi incident u gradskoj Upravi. Prije pola godine je također došlo do sukoba s policijom. Ivica već duže vrijeme traži pomoć gradonačelnika Ivice Glavana oko problema s putem u Glavicama. Premda je gradonačelnik rado izašao u susret, pokazalo se da rješavanje problema nije u njegovoj, već nadležnosti građevinske inspekcije. To, međutim, Ivicu nije obeshrabrilo da i dalje traži pravdu u Gradu Sinju. Priča se da je sklon samoozlijeđivanju jer želi dobiti invalidsku mirovinu...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.