Policija zbog Vučića objavila novo upozorenje građanima, izbjegavajte vožnju oko Lisinskog i prema Velikoj Gorici

Foto: Index

Policija zbog Vučića objavila novo upozorenje građanima, izbjegavajte vožnju oko Lisinskog i prema Velikoj Gorici.

Vučić bi se, naime, danas u 17 h trebao vratiti u Zagreb iz Vrginmosta. Srpski predsjednik će u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski sudjelovati u radu skupštine Srpskog narodnog vijeća, nakon čega će završiti svoj posjet Hrvatskoj i otići na zračnu luku Franjo Tuđman kod Velike Gorice.

Evo što je policija danas priopćila o otežanom prometu glavnim gradom zbog Vučićeva posjeta.

"Vezano uz službeni posjet predsjednika Srbije Republici Hrvatskoj obavještavamo građane da postoji mogućnost otežanog prometovanja i kretanja tijekom 12. i 13. veljače 2018. godine posebno u zonama gdje će se održavati službeni sastanci, a u kojima će se provoditi posebne mjere osiguranja.  Zbog provođenja mjera sigurnosti, u vrijeme posjeta, uspostavit će se posebna regulacija prometa na području Zagreba i Velike Gorice zbog čega postoji mogućnost da će se promet u pojedinim dijelovima gradova otežano odvijati", poručila je zagrebačka policija.

"Apeliramo na građane vozače, kao i pješake, na poštivanje postavljene prometne signalizacije te poštivanje zapovijedi i uputa policijskih službenika na terenu. Policija će nastojati provesti mjere osiguranja uz minimalno ometanje građana u obavljanju njihovih dnevnih obveza", stoji u upozorenju zagrebačke policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.