Policija u Dubrovniku demantira da ne izlazi na teren u Pilama

Foto: Čitatelj Indexa

IZ Policijske uprave dubrovačko-neretvanske za Index je potvrđeno da je jučer u jutarnjim satima na platou Pile u Dubrovniku došlo do sukoba između dvojice muškaraca pri čemu je jedan sudionik oštetio vozilo drugoga slomivši mu šoferšajbu.

Taksist slomio šoferšajbu vozaču Ubera

Naime, kako smo pisali jučer, jedan taksist slomio je šoferšajbu vozaču Ubera, a uskoro je na mjesto događaja stigla i policija. Čitatelj Indexa koji je svjedočio događaju ispričao nam je i kako već nekoliko dana na Pile ne dolaze ni prometni redari ni policija te taksisti određuju tko će gdje stati, ukrcati se i iskrcati.

Iz policije tvrde da svakodnevno odlaze na Pile

No iz policije demantiraju ove tvrdnje. 

"Nije točna informacija kako prometna policija i policija u posljednjih nekoliko dana nisu izlazili na teren na Pilama. Radi se o izuzetno frekventnom dijelu grada kojeg policija svakodnevno obilazi i to u više navrata", stoji u odgovoru PU dubrovačko-neretvanske.

Također su dodali kako je "upravljanje prometom odnosno promet u mirovanju, iskrcaj i ukrcaj putnika i kretanje pješaka na platou Pile posljednje dvije godine, koordinacijom Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Grada Dubrovnika, najvećim dijelom preuzelo prometno komunalno redarstvo Grada Dubrovnika".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.