Policija traži pomoć građana u pronalasku odbjeglog ubojice, objavili fotografiju

Foto: MUP

U GUNDULIĆEVOJ ulici u Splitu u 12:10 pobjegla je jedna osoba, koja se nalazila pod nadzorom pravosudne policije. U Gundulićevoj ulici u Splitu se nalazi Županijski sud.

Policija u ovim trenucima traga za odbjeglom osobom.

Kako nam javljaju čitatelji, čula se pucnjava.

Kako doznaje Dalmacija Danas, pobjegao je Branimir Ćaleta iz Vinovaca kraj Marine, koji je u srijedu ujutro bio na splitskom Županijskom sudu zbog ubojstva Ganne Kitajeve, državljanke Ukrajine, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće. Doveden je iz zatvora na Bilicama, no za vrijeme izlaska sa suda uspio je pobjeći.

36-godišnji Ćaleta je prije sedam godina u hostelu u Ukrajini ubio trudnu Ukrajinku s kojom je bio u ljubavnoj vezi, objavio je splitski ŽDO.

Policija traži pomoć građana

"Danas oko 12:10 sati na području Splita u Gundulićevoj ulici muškarac  koji se nalazio pod nadzorom pravosudnih policajaca je pobjegao. Policija poduzima mjere traganja za osobom.

Muškarac je odjeven u majicu kratkih rukava na plavo-bijele pruge, jeans hlače i tenisice. Visok je oko 180 centimetara i slabije je tjelesne građe. Molimo građane ukoliko uoče navedenog muškarca  da odmah  obavijeste policiju na 192", priopćili su iz policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.