POLICIJA OTKRILA NAPADAČE NA TAKSISTE Jedan uhićen, za četiri tragaju, svi su članovi Torcide

Foto: splitski taksisti

KAKO doznaje Index, dubrovačka je policija otkrila tko su napadači koji su u petak pretukli trojicu splitskih taksista u Dubrovniku.

>> DOZNAJEMO - TAKSISTI DOBILI BATINE

>> RAZGOVARALI SMO S PRETUČENIM TAKSISTOM "Tukli su nas i vikali - pička vam materina, ne možete tako"

>> PREBIJENI TAKSISTI U BOLNICI Jednom nogu slomili na dva mjesta, na operaciji je

Jedna je osoba uhićena, radi se o 21-godišnjaku, a još četiri osobe su prijavljene. Najstari je 29-godišnjak, najmlađi 22-godišnjak. Za njima policija i dalje traga. Prijavljeni su zbog sudjelovanja u tučnjavi i svi su sa splitskoga područja. Uhićeni 21-godišnjak bit će priveden na ispitivanje u DORH.

Kako neslužbeno doznaje Index, radi se o pripadnicima Torcide koji su nakon utakmice sletjeli u zračnu luku Čilipe. Napad se dogodio za vrijeme povratka u Split.

Podsjetimo, napad se dogodio tijekom prosvjeda koji su u petak organizirali dubrovački taksisti protiv Ubera. Grupa muškaraca tada ih je zaustavila dok su se vraćali s prosvjeda, izvukla ih iz auta i pretukla.

Taksisti optuživali Uber

Nakon napada, Index je razgovarao s jednim od pretučenih taksista, Denisom Draškovićem, koji se za vrijeme razgovara nalazio u dubrovačkoj bolnici.


On nam je opisao što se događalo na cesti na kojoj je došlo do sukoba: "Mog kolegu Boška Draguna koji je vozio prvi, zaustavila su petorica, šestorica... On je usporio, onda su ga izvukli iz auta i počeli udarati. Nas dvojica koji smo bili iza, priskočili smo u pomoć, a onda su udarili i po nama."

Kako nam priča Drašković, riječ je o mladićima od 30-ak godina koji su se nakon toga udaljili u automobilima Smart i monovolumenu splitskih registarskih oznaka.

"Vikali su nam - pička vam materina, ne možete vi to tako. Mi smo po tome zaključili da su oni vozači Ubera", dodao je Drašković.

"Dragunu su slomili nogu, moj kolega Martinović iščašio je koljeno, a ja čekam u bolnici da vidim je li mi slomljen nos. Bila je policija, dali smo im izjavu", rekao nam je.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.