Pogledajte što je na Savici radio Bandićev tip koji je jučer slikao na prosvjedu

Foto, video: Savica za park, Index

OKO dvadeset tisuća građana u subotu se okupilo na Trgu bana Jelačića na prosvjedu protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića pod nazivom "Dosta je!“, a tramvajski promet trgom bio je prekinut.

Kako smo pisali, Indexov reporter je na prosvjedu zapazio Bandićevog čovjeka Juroslava Draguna, bivšeg šefa komunalnog redarstva koji maratone trči u majici Bandićeve stranke. Dragun je na jučerašnjem prosvjedu fotografirao ljude, a nakon što ga je naš reporter spazio, naglo se izgubio u masi. 

>> Na prosvjedu protiv Bandića bio Bandićev čovjek, slikao je ljude

Dragun je prije dvije i pol godine bio i na prosvjedu na Savici, gdje je došlo do sukoba stotinjak Bandićevih ljudi i tristotinjak prosvjednika protiv Bandićevog uništavanja parka u tom zagrebačkom naselju. 

Juroslav Dragun je tada stajao uz još jednog Bandićevog čovjeka, člana Upravnog odbora Zoološkog vrta i Bandićeve stranke Vladimira Gruborovića koji je prosvjednike protiv Bandićeve devastacije parka ispitivao gdje žive i snimao ih mobitelom. 

Kada je jedan od prosvjednika protiv onoga što je Bandić htio napraviti od parka na Savici pitao Draguna radi li za Bandića, ovaj je ubrzao korak i počeo poginjati glavu i izmicati se kako mu se ne bi vidjelo lice, a u jednom je trenutku rukom krenuo prema objektivu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.