Poduzetnik ogorčen sporom birokracijom na sastanak u Vladi došao s koferom punim dokumentacije

Screenshot: Dnevnik.hr,  Foto: Facebook

TONI KATIĆ, hrvatski investitor s njemačkom adresom koji je privukao pozornost javnosti fotografijom dokumentacije potrebne da se do dozvole dođe u Njemačkoj i u Hrvatskoj, danas se sastao s potpredsjednikom Vlade Božom Petrovom.


Katić je, kako javlja  Dnevnik.hr, za sastanak pripremio prezentaciju, a glavne teme bile su građevinska dozvola, investicije u HR, krediti u HR i EU fondovi. Na sastanak je došao s koferom punim papirologije koja je potrebna za realizaciju obiteljskog hotela u Poljicima kod Trogira,

Kazao je kako je samim sastankom "relativno zadovoljan".

"Sad je na njima red", rekao je gospodin Katić nakon sastanka i dodao kako su mu poručili da će ga opet zvati na sastanak.

Kada je pozvan na sastanak, Katić je rekao da se nada da će se uskoro moći razgovarati o dobrim stvarima koje će proizaći iz ove cijele priče, a kako će na njegove ideje reagirati potpredsjednik Vlade znat će se nakon sastanka.

U međuvremenu Katić je na Facebooku pokrenuo inicijativu Moj prijedlog za bolju Hrvatsku i pozvao sve koji to žele da napišu ideje koje on može iznijeti na sastanku.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.