Pitali smo Juričana tko ga je zvao na sastanak o Holdingu: "Igram golf do srijede"

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

ZAŠTO su na sastanku bili Nikola Vuković, smijenjeni šef Uprave Zagrebačkog holdinga, i Sandra Benčić te Dario Juričan? Vuković tvrdi da nije on zvao Juričana i tražio sastanak, Benčić tvrdi da je nju nazvao Juričan i to joj rekao.

Nazvali smo Juričana i pitali ga: Tko je koga zvao?

Na to pitanje njegov odgovor je: "Igram golf do srijede."

Vuković:

"Kratak demantij o ulozi Darija Juričana u vezi Zagrebačkog holdinga koji su se pojavili u medijima.

Prvo, Juričan ni na koji način nije sudjelovao u mom imenovanju na mjesto predsjednika Uprave. U čitavom tom razdoblju s njim sam se susreo samo jednom i to zadnjeg dana moje dužnosti 4. listopada kad je sve bilo gotovo. Juričan je pokušao djelovati kao posrednik u 'mirnom razlazu' pa ma što to značilo. U tome nije ni mogao uspjeti ali je barem ostao svjedok susreta sa gdjom Benčić.

Drugo, gradonačelnik je danas dvaput ponovio neistinu da se taj susret dogodio na moje traženje. Odlučno demantiram taj navod, za što postoje svjedoci. Nisam imao nikakav interes za taj sastanak ali sam otišao iz pristojnosti i gdja Benčić mi je zahvalila što sam došao. Toliko za sada o dosljednosti gradonačelnika u istinitom iznošenju 'činjenica'", napisao je Vuković u priopćenju medijima nakon što je Tomašević na presici rekao da je upravo on tražio sastanak s Benčić preko Juričana.

Benčić: Dobila sam Juričanov poziv, rekao mi je da se Vuković želi sastati sa mnom

"Ja sam dobila poziv gospodina Juričana. Prenio mi je informaciju da se Vuković želi sastati sa mnom. Kad netko želi razgovor, najčešće ga i dobije. Vuković je došao na sastanak nakon što mu je priopćeno da je razriješen. To je i bio moj uvjet.

 

Video: N1

Pristala sam jer sam vidjela da ima potrebu razgovarati, da želi iznijeti neke stvari, pa čak i ako to podrazumijeva da dva sata moram sjediti da bi se on istresao", rekla je Benčić danas u razgovoru za N1 televiziju dodajući da je to tako prenijela i Tomaševiću.

"Sastanak me tražio preko Juričana, oni su u prijateljskim odnosima", dodala je.

"Ja i Juričan se znamo duže vrijeme, on nije član stranke i platforme i nije mi bilo čudno da me on nazvao jer znam da on zna Vukovića. I u prijateljskim je odnosima s njegovim sinom", rekla je Benčić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.