Pijani sudac iz Krapine vozio Mercedes sa 2,08 promila pa policajcima prijetio otkazom

SUDAC krapinskog Općinskog suda i kandidat za njegova predsjednika, 47-godišnji Rikard Kunštek, u subotu navečer je uhvaćen kako vozi sportski Mercedes sa 2,08 promila alkohola u krvi.

Nakon što su ga policajci uhvatili kako krivuda ulicom i potom ga zaustavili te je on napuhao više od dva promila željeli su ga odvesti na vađenje krvi i davanje urina, no on je to odbio. Nije mu se svidjela ideja da kući ode pješice pa je pijan želio sjesti za volan svoje jurilice, no policajci su ga u tome spriječili te su mu stavili lisice i odveli ga do postaje. Za to vrijeme im je prijetio da "će im srediti otkaz", piše Jutarnji list.

Nakon što su policajci sastavili izvještaj o vožnji u pijanom stanju, na njih su počeli pritisci da ne podnose prijavu za prijetnje sređivanjem otkaza i verbalne uvrede. Policijska uprava krapinsko-zagorska na svojim internetskim stranicama nije objavila podatak da se policajcima prijetilo, što inače redovito čine, nego je samo obavijestila o provođenju akcije pojačanog nadzora alkoholiziranosti i brzine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.