Pijani mladić razbijao po karlovačkoj policijskoj stanici i prijetio smrću plavcima

KARLOVAČKI policajci su jučer imali pune ruke posla kada je 18-godišnjak iz Krnjaka počeo razbijati u Policijskoj postaji Karlovac te je prijetio policajcima koji su nad njim morali "uporabiti sredstva prisile".

Oko 14.30 sati je 18-godišnjak sa Jettom ušao u krivom smjeru u karlovačku Šebetićevu ulicu te se zaustavio ispred kafića. Iz automobila su izašli vozač i 26-godišnji suvozač te su počeli vikati i bacati se po Jetti.

U ulicu su stigli policajci te su utvrdili kako je 18-godišnjak vozio prije nego je dobio vozačku dozvolu, a i u krvi je imao 1,08 promila alkohola. Ni vozač, a ni suvozač nisu imali osobne iskaznice. Tada su u Šebetićevoj obojica policajcima pružali aktivan otpor te su ih prevezli u policijsku stanicu.

Tamo je mladić oštetio policijski automobil, pokušao oštetiti i inventar u postaji te je smrću prijetio policajcima. 18-godišnjak će biti prijavljen zbog kaznenih djela prijetnji i uništenja tuđe stvari, dok su obojica zaradili prekršajne prijave zbog narušavanja javnog reda i mira te zato što nisu imali osobne iskaznice. 18-godišnjak će dobiti prijavu i zbog "prometnih prekršaja".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.