Pacijent u Srbiji ispao iz vozila Hitne pomoći pa ga je pregazio drugi auto

Foto: Google Street View

GORAN Mitić poginuo je u petak nakon što je ispao iz vozila Hitne pomoći u Srbiji, a zatim ga je pregazilo drugo vozilo.

56-godišnji Mitić je prije mjesec i pol imao moždani udar. U petak je iz bolnice u Vranju poslan vozilom Hitne pomoći u Niš na dodatne pretrage. Nesreća se dogodila oko 8 sati kod Džepa u Grdeličkoj Klisuri, na putu Vranje-Niš, javlja Blic.

"Od mog Gorana ništa nije ostalo, ispao je iz kola Hitne pomoći i pregažen je nasred magistrale. Idem do kraja, tužit ću odgovorne u Zdravstvenom centru u Vranju jer su oni krivi za njegovu smrt", govori Mitićeva supruga Slađana.

"Udario u šleper"

"Vozač hitne je najvjerojatnije krenuo preticati preko pune linije, ali kada je vidio vozilo iz suprotnog smjera, da bi izbjegao direktan sudar, vratio se u svoju traku i udario u šleper. Od siline udarca, Mitić je ispao iz vozila Hitne na magistralu, a potom je na njega naletjelo vozilo i pregazilo ga", javlja izvor iz Kurira i dodaje da je Mitić preminuo na mjestu, dok je medicinska sestra lakše povrijeđena. U nezgodi je sudjelovalo još jedno teretno vozilo makedonskih registracijskih oznaka koje je udarilo u zaštitnu ogradu.

"Sin mi rekao da je Hitna brzo vozila, da je udarila u taj šleper i da je Goran ispao iz vozila. Čula sam da je odmah poginuo i da je potom preko njega prešlo jedno vozilo", priča očajna supruga Slađana Mitić.

"Ništa od njega nije ostalo. Sve je smrskano! Tužit ću Zdravstveni centar u Vranju, makar se i zadužila. Tjerat ću do kraja, dok sam živa, da istjeram pravdu jer ovo je neizdrživo", priča Goranova supruga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.