Ovako izgleda stranica tvrtke kojoj Beroš daje 1.6 milijuna kuna za IT poslove

Screenshot

MINISTARSTVO zdravstva dodijelilo je posao za IT sustave bolnica tvrtki iz Gornje Stubice koja se dosad bavila cvjetnim dekoriranjem svadbenih proslava.

Tvrtka Navada d.o.o. angažirana je na poslu vrijednom 3.3 milijuna kuna bez PDV-a, za izradu "projektne dokumentacije i tehničke specifikacije te usluge stručnog koordinatora-ice (Key Expert) u projektu eBolnice".

Dodjela ugovora službeno je objavljena u veljači ove godine, nakon javnog natječaja provedenog tijekom prošle godine. Od ukupnog iznosa od 3.3 milijuna kuna, gornjostubička tvrtka Navada dobit će 1.6 milijuna kuna.

Stranica tvrtke napravljena je vrlo simplistički. Na početnoj stranici se ispod loga s leptirom nalaze tri kartice sa svim najvažnijim informacijama.

"Tvrtka Navada d.o.o. bavi se djelatnostima koje su obuhvaćene kroz tri segmenta poslovanja", piše na stranici. Dalje objašnjavaju da se to odnosi na uslugame iz područja informacijskih tehnologija, poslovnim savjetovanjem i uslugama aranžiranja i dekoriranja svih privatnih i poslovnih svečanih prigoda.

Popust na vjenčani buket

Ako vas zanima kako izgledaju cvjetni aranžmani koje radi tvrtka koja se treba baviti IT sustavima bolnica, uz dva klika možete doći do galerija koje ilustriraju njihovu ponudi. Tako možete birati između bijele, žute, plave, "narandžaste" ili neke druge opcije.

Ove godine uz dogovorenu kompletnu uslugu aranžiranja svadbene svečanosti nude i 50% popusta na aranžiranje vjenčanog buketa.

Inače, tvrtka godinama nije imala nijednog zaposlenog, a 2019. godine ostvarila je prihod od tisuću kuna i gubitak od tri tisuće kuna. 

Izlagali na lokalnom sajmu vjenčanja

Navada se prije nekoliko godina spominjala u Zagorskom listu kao jedan od izlagača na lokalnom sajmu vjenčanja, a osnivačica i direktorica Mirela Žagar na društvenim profilima prvenstveno promovira svoje cvjećarske usluge.

Vlasnica Navade Mirela Žagar kaže kako je tvrtki u opsegu poslovanja i IT djelatnost.

"Od osnivanja tvrtke, dio predmeta i opsega poslovanja je i IT djelatnost, što je vidljivo i u registru Trgovačkog suda", kazala je.

Ministarstvo: Jedini su poslali ponudu na vrijeme

"U postupku javne nabave sklopljen je ugovor za Uslugu izrade projektne dokumentacije i tehničke specifikacije sustava eBolnica, a odabrana je ponuda zajednice ponuditelja tvrtki DiMeros d.o.o. i Navada d.o.o. čija je ponuda jedina koju je Ministarstvo zdravstva kao naručitelj zaprimilo u roku za dostavu ponuda", kazali su iz Ministarstva o ovom natječaju.

Napominju kako posao još nije realiziran.

"Napominjemo da je odabrana zajednica ponuditelja DiMeros i Navada udovoljila svim uvjetima koji su bili propisani u dokumentaciji o nabavi, a plaćanje će se prema istoj izvršiti samo u slučaju urednog izvršenja ugovornih obveza", stoji u reakciji Ministarstva.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.