Otkriveno tko su divljaci koji su prebili mladog Iračanina, jedan je jako dobro poznat policiji

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

36-GODIŠNJI Jurica Udorović i 21-godišnji Ivan Moškun napadači su koji su uz pomoć maloljetnika prebili u utorak navečer u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu 18-godišnjeg Iračanina.

>> Napadači na azilanta u zatvoru, otkriveno još detalja kako su divljaci izmlatili mladog Iračanina

>> DETALJI NAPADA NA MLADOG IRAČANINA "Pretukli su ga bez razloga i povoda"

Udorović je otprije poznat policiji. Sa suprugom je nasilno ušao u gradski stan u Gazi, iz kojeg su deložirani, a onda sukao teški socijalni slučaj dobili na korištenje gradski stan na Baniji. Policija je primila nekoliko prijava zbog remećenja javnog reda, budući da se susjedi često žale na ponašanje obitelji Udorović.

Županijsko državno odvjetništvo iznijelo još neke detalje ovog divljačkog napada. Napadači su azilanta držali oko struka i udarali po glavi i tijelu.

"U Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu su, po primitku kaznene prijave Policijske uprave karlovačke od 8. veljače, ispitana dvojica hrvatskih državljana (1981. i 1996.) zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede iz članka 118. stavka 1. Kaznenog zakona/11. (9. 2. 2017.)

Postoji osnovana sumnja da su osumnjičenici 7. veljače 2017. na ulici u Karlovcu; s ciljem da ga teško ozlijede; fizički napali državljanina Iraka (1999.) odnosno azilanta u Republici Hrvatskoj na način da ga je prvoosumnjičenik udario šakom u predjelu glave, a potom ga rukama uhvatio oko struka te ga tako obuhvaćenog rukama držao dok su ga drugoosumnjičenik i treća maloljetna osoba rukama udarali po glavi i tijelu. Oštećenik je zadobio teške tjelesne ozljede.

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu je protiv prve dvojice osumnjičenika podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Karlovcu prijedlog za određivanje istražnog zatvora temeljem članka 123. stavka 1. točke 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku", stoji u priopćenju Županijskog državnog ovjetništva.

Jurica Udorović itekako je poznat karlovačkoj policiji. Sa suprugom je prvo nasilno ušao u gradski stan u Gaziiz kojeg je deložiran. Potom su kao teški socijalni slučaj dobili na korištenje gradski stan na Baniji, a susjedi se često žale na buku i probleme koje par stvara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.