Osumnjičenik za ranjavanje bivšeg mistera turizma pušten iz pritvora, nema dokaza protiv njega

Foto: Foto: Marko Prpić/ Pixsell (na fotografiji: Mario Bečić kao mister turizma Dalmacije, kolovoz 2005. Kraj njega se nalazi miss turizma Dalmacije iste godine Ana Ercegović)

JOSIP ČUBELIĆ, osumnjičenik za ranjavanje Marija Bečića, mistera turizma Dalmacije 2005., pušten je iz pritvora. Jučer je napustio zatvor na Bilicama, potvrdio nam je njegov branitelj Željko Gulišija.

Čubelić je pušten iz istražnog zatvora na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva u Splitu. Stanje u spisu, naime, nije blistavo.

Bečić ne sumnjiči Čubelića i zasad nema konkretnih dokaza koji ga terete. Obrana osporava da bi Čubelić uopće bio vlasnik mobitela čiji je signal lociran kako se spaja na obližnju baznu stanicu u vrijeme kada je Bečić izrešetan na ulazu u Srinjine pred svojim BMW-om koncem prošlog mjeseca.

Mobitela nema, nema ni oružja s kojim je Bečić upucan. Čubelić je neko vrijeme bio u bijegu pa se predao. Došetao je u policijsku postaju.

Policija ga je osumnjičila za pokušaj ubojstva. Imali su informaciju kako su Bečić i Čubelić večer prije imali okršaj ispred jednog splitskog kluba. Čubelić je navodno izvukao deblji kraj pa je to trebao biti motiv za napad na Bečića koji je dobio tri metka u noge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.