Osumnjičeni za nestanak Madeleine starijim ženama pružao seksualne usluge za novac

Foto: EPA

CHRISTIAN Brueckner, novi osumnjičenik za nestanak britanske djevojčice Madeleine McCann, viđao se sa starijim ženama u portugalskom turističkom naselju, ispričao je The Sunu jedan njegov prijatelj.

Novi osumnjičeni za nestanak djevojčice Madeleine je osuđeni njemački pedofil

Podsjetimo, Madeleine McCann nestala je prije 13 godina iz turističkog apartmana u Portugalu u dobi od tri godine. Uslijedila je opsežna policijska operacija, bilo je nekoliko lažnih tragova i navoda, kao i više nagodbi zbog klevete. Nakon skoro dva desetljeća njemačka policija nedavno je objavila da je novi osumnjičeni u nestanku djevojčice Christian Brueckner koji se trenutno nalazi u njemačkom zatvoru.

Brueckner se u portugalskom resortu družio sa starijim ženama 

43-godišnji Bruckner, koji je osuđen za pedofiliju, prema riječima njegovog prijatelja, u portugalskom se resortu, gdje je nestala britanska djevojčica, družio sa starijim ženama. Pričalo se da im pruža seksualne usluge za novac. Njegov prijatelj ispričao je i da su njegove bivše djevojke bile najmanje 15 godina starije od njega.

“Činilo se da ga zanimaju starije žene. To može biti razlog zbog kojeg ga ljudi koji su ga poznavali godinama nisu povezali s nestankom McCann”, rekao je prijatelj The Sunu.

Dodao je i kako je jedna njegova bivša djevojka, koja sada ima oko 60 godina, skoro dobila živčani slom kada je saznala da je osumnjičen za nestanak. S Brucknerom je bila u vezi tri godine tijekom kojih ju je tukao. A tukao je i druge svoje djevojke. 

Jedna Britanka ispričala da je bila u vezi s Bruecknerom te da ju je tukao

Jedna Britanka s kojom je bio u vezi, a sada ima 45 godina, viđena je jednom u baru nakon što joj je Brueckner u zahodu zabio glavu u zid. Ta žena, koja je željela ostati anonimna, rekla je da ju je Brueckner uhvatio za glavu i gurnuo u zid zahoda jednog bara nakon što je zagrlila drugog muškarca. Potom je provalio u njen stan i čekao je da se vrati. No kad je došla kući, rekao joj je samo “Zbogom” i otišao, piše Daily Mirror. Njihova veza završila je sredinom 2005. godine nakon čega ju je Brueckner počeo uhoditi. No nikad za to nije optužen, premda ga je policija u Portugalu dva puta zvala na razgovor.

“Sve do sada odbijala sam mogućnost da sam mogla biti u vezi s nekim tko je napravio tako grozan i gnjusan zločin kao što je ozljeđivanje djeteta. No više nisam sigurna i počinjem se pitati je li on to učinio. I ako jest, treba biti kažnjen za to.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.