Odvjetnik uhićenog rođaka uhićene HDZ-ovke: U tijeku je pretraga

Foto: Matija Habljak/Pixsell

NAKON što je voditeljica iz Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) uhićena jutros po nalogu Ureda europskog javnog tužitelja, zbog sumnje da je namještala milijun kuna vrijedan natječaj tvrtki svog rođaka Tihomira Pajića, kontaktirali smo njihove odvjetnike. 

Uhićeni zbog namještanja natječaja

Zastupnik HDZ-ovke Magdalene Dovečer nije bio dostupan za izjave, a odvjetnik vlasnika obrta Studio P, u čiju korist je natječaj išao, kratko je prokomentirao najnovija zbivanja. 

>>Uhićena iz Hamaga je HDZ-ovka koja se hvalila da voli pomoći rodbini i prijateljima

Davorin Zlatarek, odvjetnik uhićenog Pajića, za vrijeme telefonskog razgovora potvrdio nam je da su u tijeku bili pretresi.

"Izvidi traju, u tijeku su pretrage"

Na pitanje nalazi li se njegov klijent sada u pritvoru ili na slobodi, odgovorio je kako izvidi traju i da ne može dalje komentirati.

>>Po nalogu europskih tužitelja uhićena šefica iz HAMAG BICRO-a, članica je HDZ-a

"U tijeku su pretrage na temelju kojih će se eventualno vidjeti u kojem smjeru će taj postupak ići dalje. U ovoj fazi postupka ne smijemo ništa više komentirati, tijekom današnjeg dana odvijat će se situacija dalje, putem ureda, ispitivanja osumnjičenika", poručio je odvjetnik Zlatarek.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.