Obračun na Ugljanu: Zbog djevojke ubo čovjeka nožem, policija prijavila obojicu

Foto: Index

KALI na otoku Ugljanu u utorak poslijepodne bili su poprište krvavog obračuna. Policija je izvijestila o tučnjavi dvojice muškaraca koja je završila tako što je stariji potegnuo nož i zabio ga mlađem u bedro. 

Napao zbog djevojke

"U utorak poslijepodne u Kalima, zbog međusobnih nesuglasica fizički su se sukobili 43-godišnjak i 36-godišnjak i pritom je stariji muškarac mlađeg nožem ozlijedio u predjelu noge. Obojici je nakon sukoba pružena liječnička pomoć te su im konstatirane lakše tjelesne ozljede. Nakon kriminalističkog istraživanja, 43-godišnjak je u srijedu uz kaznenu prijavu zbog teške tjelesne ozljede u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske", kratko je izvijestila zadarska policija. Index doznaje da je stariji muškarac, inicijala T.B., stanovnik Ugljana, a mlađi je B.M.D. na otok došao i Samobora u posjet svojoj djevojci.

Upravo ta djevojka mogla bi biti povod sukoba. Naime, ona iz prošle veze s T.B. ima sedmogodišnje dijete pa kada ih je T.B. vidio zajedno, krenuo je u napad.

Autom ih pokušavao izgurati s ceste

"Njih dvojica se uopće ne poznaju. T.B. je pio pivo ispred dućana kada je vidio da prolaze autom. Bacio je pivo i utrčao u svoj auto i njime se pokušao zaletjeti u njih, izgurati ih s ceste", kaže nam jedan od svjedoka događaja. B.M.D. je zaustavio automobil i izašao iz njega pa ga je T.B. pokušao napasti.

"Dobio je šakom u bradu i srušio se na pod. Onda je izvukao nož i zabio ga B.M.D.-u bedro. Dotrčali su neki momci i sjeli mu na leđa i izbili nož. Sve se to događalo pred dvadesetak svjedoka, a među njima je bilo i dijete T.B.-a", doznajemo s Ugljana. Ubrzo je stigla i policija i odvela obojicu, uzela nož, ali i krvavu odjeću B.M.D.-a.

"Uz kaznenu prijavu protiv 43-godišnjaka podnesena je i prekršajna prijava protiv 36-godišnjaka zbog remećenja javnog reda i mira", rekli su nam u zadarskoj policiji. 

Policija napadnutom: Zašto si ga tako jako udario?

"U policiji su B.M.D.-a pitali zašto ga je tako jako udario. A što je trebao, pustiti da ga ubije", govore nam očevici.

T.B. je, doznajemo, otprije poznat policiji. Prije nekog vremena je iz čista mira sjekirom nasrnuo na palmu uz obalu i posjekao je. To mu nije bilo dosta pa je naoštrio improvizirano koplje i njime probio čamac izvučen na obalu.

Index je pokušao kontaktirati obojicu muškaraca iz ugljanskog obračuna. Mlađi koji se oporavlja od uboda nožem nije želio detaljno razgovarati. Rekao je samo da se plaši za svoju i sigurnost djevojčine obitelji. Stariji, koji je pušten na slobodu, nije odgovarao na pozive.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.