Objavljeni detalji teške nesreće u Karlovcu. Kriv je pijani vozač bez dozvole

U SUDARU na karlovačkom Korzu koji je dogodio sinoć nešto poslije 21 sat pravim čudom nema teže ozlijeđenih osoba, a što se dogodilo, pokazali su rezultati policijskog očevida.

Nesreću je skrivio 34-godišnji vozač koji nije stekao pravo na upravljanje automobilom, a koji je pritom bio i pod utjecajem alkohola, rekli su iz policije za Kaportal.

"Nije se kretao sredinom obilježene trake, već je u jednom trenutku skrenuo na drugu traku i direktno udario u drugi automobil karlovačkih registracijskih oznaka u kojem se za volanom nalazio 44-godišnjak. Ozlijeđene su tri osobe, dva vozača i suvozač u automobilu počinitelja za kojeg je alkotestom utvrđeno da je vozio s 1,69 promila alkohola", kažu iz PU karlovačke. 

Dodali su da će biti sankcioniran prema Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Prizor prometne nesreće u centru grada, na jednoj od prometnijih karlovačkih ulica kako automobilima tako i pješacima i biciklistima, za mnoge je bio prilično traumatičan jer su automobili bili dosta devastirani, a na mjestu su događaja intervenirali Hitna služba i vatrogasci koji su pred brojnim prolaznicima pomogli u izvlačenju sudionika iz automobila.

Kako se još navodi u policijskom priopćenju, u protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentiran je jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira u Karlovcu i još dvije prometne nesreće. U jednoj je nastala materijalna šteta, a u druge dvije bilo je lakše ozlijeđenih osoba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.