Obersnel: Počašćen sam što Karamarko zna sve o mom slučaju, a ne zna gdje je nestalo žito

"APSOLUTNO mi je svejedno u kojem ću gradu u Hrvatskoj dokazati svoju nevinost i apsurdnost ove prijave. Još jednom ponavljam da nikome nisam pogodovao, a ponajmanje Tržnicama Rijeka", komentirao je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel prebacivanje predmeta Tržnice Rijeka na osječko državno odvjetništvo.

Nakon povratka s desetodnevnog puta u Miami, prvoga čovjeka grada uz Rječinu dočekala je informacija da DORH istražuje riječkog županijskog državnog odvjetnika Dorisa Hrasta. "Pomalo me čudi da je puna dva tjedna išla priča da je kaznena prijava podnesena u konzultaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom, a sad se odjednom pokazuje nepovjerenje prema tom istom državnom odvjetništvu", rekao je Obersnel i dodao da je upravo riječko županijsko državno odvjetništvo dosad preuzimalo slučajeve iz cijele Hrvatske kojima se "nitko nije smio ili htio baviti".

Vojko Obersnel je dodao i da još uvijek o svim informacijama vezanim uz prijavu protiv njega i njegovih suradnika doznaje iz novina te da nije zaprimio službenu prijavu.  

Obersnel se osvrnuo i na gostovanje ministra Karamarka u jednoj radijskoj emisiji u kojoj je ministar iznosio elemente kaznene prijave protiv Obersnela. "Počašćen sam činjenicom da ministar zna elemente moje kaznene prijave i da o njoj govori u emisijama, čime, čini mi se, krši određene zakonske akte. Zna i razliku u kvadraturi tržnica, a još uvijek ne zna gdje je otišlo 2.600 kamiona žita", ironično je primijetio Vojko Obersnel.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.